Missie

Mijn missie is om iedereen van leuke betaalbare (haar-)kralen te voorzien.

Visie

Mijn visie voor de toekomst? De webshop live houden. Kraaltjes blijven verkopen, tellen (handmatig en de grote zakken op gewicht) en verkopen.

Verhaal

Velen van u weten het al wel, maar voor de lezer die het niet weet, begin ik in 2011. In 2010 is onze (adoptie-)dochter in Nederland aangekomen. Ze komt uit Haiti. Dan weet je het wel. Kroeshaar! En wat doe je met dat kroeshaar? Het simpelste (voor een blanke mama) is kraaltjes in vlechtjes doen. Dit houdt het haar mooi, en blijft langer zitten. En dan ga je op zoek naar haarkraaltjes. Uiteraard gevonden, maar het was niet echt wat ik zocht. Dus, in 2011, de stoute schoenen aangetrokken, inschrijven KvK, echte haarkraaltjes besteld bij een groothandel, en een webshop geopend.

Ik word na 10 jaar nog steeds blij van de levering van een inkoopbestelling. Zulke leuke kleurtjes! En... gewoon de goede kwaliteit. Niet van die Chinese nepkraaltjes, maar de echte (van TheBeadery) uit Amerika. En ja,.. dat is niet altijd dezelfde inkoopprijs. De dollar fluctueert, grondstof prijzen stijgen en dalen. Natuurlijk wil ik winst maken, maar ik vind dat het wel eerlijk moet. Dit is dan ook de reden dat u voor hetzelfde kraaltje verschillende prijzen ziet in de webshop. De verkoopprijs wordt bij iedere inkoopbestelling opnieuw berekend op de inkoopprijs en de dollarkoers van die dag.

 

 

© 2021 - 2024 Haarkralen | sitemap | rss