Levertijd & verzendkosten

Op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend wordt uw bestelling ingeleverd bij een pakketpunt. Zodra uw bestelling gereed is voor verzending, krijgt u een e-mail. In deze e-mail vindt u een track-en-tracecode (indien van toepassing) alsmede de melding op welke dag uw bestelling wordt ingeleverd bij een pakketpunt

De vermelde prijzen bij de producten zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten voor Nederland bedragen:

€ 4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,00 voor bestellingen via pakketpost

De verzendkosten voor België zijn € 12,50 Mocht het lukken om de zending goedkoper te versturen, dan wordt het bedrag dat u betaald heeft aangepast, en krijgt u wat u dan teveel betaald heeft, retour gestort. Mocht om wat voor reden de zending duurder uitvallen qua verzendkosten, dan is dit risico geheel voor mij.

Geen verzendkosten voor bestellingen vanaf € 50,- in NL

Geen verzendkosten voor bestellingen vanaf € 75,- in België

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL, DHL of DPD. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen, maar houd sowieso rekening met 3 dagen. Op dag 1 doet u de bestelling, op dag 2 lever ik uw bestelling in bij een pakketpunt, op dag 3 heeft u de bestelling in huis. Die 3 dagen is een voorbeeld en zeer zeker de theorie. De praktijk kan anders lopen. 

Heeft u uw bestelling langer dan 5 werkdagen geleden geplaatst en u heeft ´m nog niet ontvangen? Neem meteen even contact met mij op! Dan ga ik utzoeken hoe en wat!

  

© 2021 - 2022 Haarkralen | sitemap | rss