Levertijd & verzendkosten

Op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend wordt uw bestelling ingeleverd voor verzending. Vaak al tussen 10:00 en 11:00uur. Zodra uw bestelling gereed is voor verzending, krijgt u een e-mail. In deze e-mail vindt u een track-en-tracecode (indien van toepassing) alsmede de melding op welke dag uw bestelling wordt ingeleverd bij een pakketpunt

De vermelde prijzen bij de producten zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten voor Nederland bedragen:

€ 4,20 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,50 voor bestellingen via pakketpost thuisbezorgd

U kunt vanaf 2024 ook uw bestelling bij een pakketpunt van DPD of DHL laten bezorgen. Dit scheelt geld. Hoeveel geld, dat ziet u op de betaalpagina, u kunt daar uw keuze maken. 

De verzendkosten voor België zijn € 9,00 & € 12,50, afhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Levering loopt meestal via DPD, soms via DHL. Na inleveren op het pakketpunt, heeft u (in theorie) uw bestelling de volgende dag in huis. Zodra ik uw bestelling heb ingeleverd, zijn we afhankelijk van de vervoerder. Ik kan dan ook geen garantie geven op de doorloopsnelheid van uw bestelling. Vandaar dat u in theorie, na inleveren pakketpunt, uw bestelling de volgende werkdag in huis heeft.

Heeft u uw bestelling langer dan 5 werkdagen geleden geplaatst en u heeft ´m nog niet ontvangen? Neem meteen even contact met mij op! Dan ga ik utzoeken hoe en wat!

  

Hergebruiken is duurzamer 

Ik probeer gebruikt verpakkingsmateriaal, dozen en vulmateriaal voor uw bestelling te gebruiken om het milieu te ontlasten. Het kan dus zijn dat u uw bestelling ontvangt in een bedrukte doos van een andere winkel.  Ik snap dat ik hiermee de wereld niet red, maar toch. Ieder klein stapje telt mee! Ik hoop op uw begrip.

  

© 2021 - 2024 Haarkralen | sitemap | rss