Levertijd & verzendkosten

Ik doe zorgvuldig mijn best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, probeer ik dezelfde werkdag nog te verzenden. Dit lukt echter niet altijd. Let op; besteld u op vrijdagmiddag of later in het weekend? Uw bestelling wordt pas 's maandags aangeboden bij de vervoerder.

De vermelde prijzen bij de producten zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten voor Nederland bedragen:

€ 4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,00 voor bestellingen via pakketpost

De verzendkosten voor België zijn € 12,50 Mocht het lukken om de zending goedkoper te versturen, dan wordt het bedrag dat u betaald heeft aangepast, en krijgt u wat u dan teveel betaald heeft, retour gestort. Mocht om wat voor reden de zending duurder uitvallen qua verzendkosten, dan is dit risico geheel voor mij.

Geen verzendkosten voor bestellingen vanaf € 50,- in NL

Geen verzendkosten voor bestellingen vanaf € 75,- in België

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL, DHL of DPD. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen, maar houd sowieso rekening met 3 dagen. Op dag 1 doet u de bestelling, op dag 2 lever ik uw bestelling in bij een pakketpunt, op dag 3 heeft u de bestelling in huis. Die 3 dagen is een voorbeeld en zeer zeker theorie. De praktijk kan anders lopen. 

Heeft u uw bestelling langer dan 3 dagen geleden geplaatst en u heeft ´m nog niet ontvangen? Neem meteen even contact met mij op! Dan ga ik utzoeken hoe en wat!

  

© 2021 - 2022 Haarkralen | sitemap | rss