Levertijd & verzendkosten

Op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend wordt uw bestelling ingeleverd bij een pakketpunt. Vaak al rond 10:00uur. Zodra uw bestelling gereed is voor verzending, krijgt u een e-mail. In deze e-mail vindt u een track-en-tracecode (indien van toepassing) alsmede de melding op welke dag uw bestelling wordt ingeleverd bij een pakketpunt

De vermelde prijzen bij de producten zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten voor Nederland bedragen:

€ 4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,00 voor bestellingen via pakketpost

De verzendkosten voor België zijn € 9,00 & € 12,50, afhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Geen verzendkosten voor bestellingen vanaf € 50,- in NL

Geen verzendkosten voor bestellingen vanaf € 75,- in België

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL, DHL of DPD. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen, maar houd sowieso rekening met 3 dagen. Op dag 1 doet u de bestelling, op dag 2 lever ik uw bestelling in bij een pakketpunt, op dag 3 heeft u de bestelling in huis. Die 3 dagen is een voorbeeld en zeer zeker de theorie. De praktijk kan anders lopen. 

Heeft u uw bestelling langer dan 5 werkdagen geleden geplaatst en u heeft ´m nog niet ontvangen? Neem meteen even contact met mij op! Dan ga ik utzoeken hoe en wat!

  

Hergebruiken is duurzamer 

Ik probeer gebruikt verpakkingsmateriaal, dozen en vulmateriaal voor uw bestelling te gebruiken om het milieu te ontlasten. Het kan dus zijn dat u uw bestelling ontvangt in een bedrukte doos van een andere winkel.  Ik snap dat ik hiermee de wereld niet red, maar toch. Ieder klein stapje telt mee! Ik hoop op uw begrip.

  

© 2021 - 2022 Haarkralen | sitemap | rss