Crea-Mar Hobby is gestart met de PonyBeads.NL webshop in 2011. In 2016 is het assortiment zo gegroeid dat er 3 webshops nodig waren, om alles overzichtelijk te houden. Alle drie de webshops hebben een eigen handelsnaam. Crea-Mar Hobby heeft geen fysieke winkel, maar biedt u wel de mogelijkheid om uw bestelling af te halen op afspraak.

  • AfroHairBeads
  • PonyBeads.NL
  • Fritz4Kidz

Marianne Kalsbeek is eigenaar/directeur van Crea-Mar Hobby. Het bedrijf is in 2023 nog steeds een eenmanszaak, en zijn alle webshops weer samen gevoegd (in 2022) op de nieuwe domeinnaam www.haarkralen.nl 

Om een afspraak te maken om uw order af te halen belt of WhatsAppt u naar 06-12722920

PonyBeads.NL is één van de handelsnamen van Crea-Mar Hobby. Onder deze handelsnaam verkoopt Crea-Mar Hobby een groot assortiment aan ponybeads, in verschillende kleuren en modellen. Wist u dat er zoveel waren? 

AfroHairBeads is één van de handelsnamen van Crea-Mar Hobby. Onder deze handelsnaam verkoopt Crea-Mar Hobby een groot assortiment aan haarkralen, kleine elastiekjes, en aanverwanten. Maar ook slaapmutsen, douchemutsen, wraps, kralenrijgers en zelfs een aantal verzorgingsproducten kunt u hier bij AfroHairBeads verkrijgen. De kralen die gebruikt kunnen worden als haarkraal zijn voorzien van een extra (haarkralen-)plaatje in de linkerhoek aan de onderkant van de productfoto.

Fritz4Kidz is één van de handelsnamen van Crea-Mar Hobby. Onder deze handelsnaam verkoopt Crea-Mar Hobby alles wat nietbij bovenstaande namen verkocht wordt. Denk aan oorbellen, kleding, 3Dknippen. Oftewel van alles en nog wat. Maar houdt er wel rekening mee dat hier een beperkte voorraad geld. Op is dan ook echt op.

 

 

Marianne Kalsbeek

CONTACT

Crea-Mar Hobby
Lekdijk 22
2967GA Langerak ZH
GEEN BEZOEKADRES

KvK 24473550
BTW NL002167069B48

WhatsApp 06-12722920
info[AT]haarkralen.nl

Let op, naast deze webshops heb ik een parttime baan buitenshuis, liefst per whatsapp of per e-mail contact opnemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GETUIGENISSEN

Ik ben erg tevreden. Snelle levering. Producten zijn zoals verwacht.M. Knaken via ThuisVergelijken

Snel antwoord op vragen, vlotte levering en een prima service.” Petra via KiyOh

Duidelijk, overzichtelijk, snelle afhandeling.Bart uit Heerlen via Zoeken.nu


 

 

 

 

© 2021 - 2024 Haarkralen | sitemap | rss